24 Aralık 2010 Cuma

Yıl biter Mim bitmez

2010 yılında mutlu olduğunuz şey nedir? 

Tereddütsüz teskere almam askerliğin bitmesi :)

2010 yılı sizin için nasıl bir yıldı?

Kesinlikle son düzlüğü haricinde hafızamdan silmem gereken bir yıl. ( askerdeydim ne yapayım )

2011 e nasıl girmek istersiniz?

Kafam doğuda olsun ki ilk kafam girsin.

2010 yılında isteyip yapabildikleriniz ve yapamadıklarınız?

Yaptıklarım: Anam şöyle bir baktım da hiç bir şey yapmamışım ya koca bir yıl boyunca.
Yinede hiç bir şey yapmazken arada yaptıklarım oldu tabi. Bloga başlamak mesela. Askerliği aradan çıkardım daha ne olsun ya. Abim evlendi düğünde oynama stresinden kurtuldum. Efesi bıraktım tuborga başladım. Aşkı aradım bulamadım. Daha çok sayarım aslında ama... Sıkıldım.Aaaa dur yaaa Scorpionsa veda ettik konserle.

Yapamadıklarım: Milli piyangoyu tutturamadım bilet almadığım için olduğunu düşünüyorum. Bir ara sigarayı bırakayım dedim vazgeçtim. Go kart a gitmek istedim hep isterim gitmedim sanırım. Gittiysemde hatırlamıyorum (gittik mi ki Aksim). Askerdeyken kaçmak istedim ama kaçamadım o da bitti gitti. Askerdeyken helva çalıp satayım dedim o da yalan oldu. Zayıflamayayım dedim o da olmadı çöp gibi kaldım yine vs. vs.


Bu mim Müge tarafından bana paslandı bende yeni gelen blog arkadaşlarıma paslamak isterim isteyen buyursun yazsın sevgiler saygılar.

düşüstü siyahlar eka
drukiyyes

Haydi miskin selam eder hepinize bu arada zui, pandora,ozan kayra siz zaten müge tarafından mimlenmişsiniz sizi unuttum sanmayın pandomim de mimlenmemiş oda mimli o zaman :D

3 yorum:

Karōshi dedi ki...

dırekt sorular gelınce ınsan ne yazacagını bılemıyor :( yazıcam tabıı kı Müge mimledi en basta zaten evet:)

miskin dedi ki...

öyle pat diye sormayın desek bile fayda etmedi :) sende yaz hemen bu o kadar bekletilecek bir mim değil :D bu arada mim demişken bizim proje yalan oldu galiba :)

Aynadaki Aksim dedi ki...

en son 2009da gittik go kart'a gittik adamım. doğru hatırlıyon. koca bir yıl go kart yapmadık biz. :) yapsak ta tur bindiriyon lan, ben geliştiremedim kendimi o lanet şeyde. :)