29 Kasım 2010 Pazartesi

Çözümlü Soru Bankası / Mim

Yeniden mimlendik. Bu kez Pandora mimi usulca bırakıp kaçtı. Bir değil iki değil tam 20 soru ve cevapları benden istenen. İlk bakışta eğlenceli gibi duruyor ama sonucu ne olacak ben de merak ediyorum. Hadi başla bakalım Miskin. 



1-En sevdiğiniz kelime: Ekseri ( Kullanmasam da ekseri severim)  
20-Öldüğünüz zaman cennete giderseniz Allah’ın size ne söylemesini istersiniz? " Neden burdasın biliyor musun? " sorusunu bana sorup kendinin cevap vermesini isterdim.
Güzel oldu. Şimdi sıra siz sevgili İzleyicilerde. ZuihitsuAynadaki Aksim ve Ozan Kayra zaten mimli olduğu için onları es geçip İDEA ve Telekinesis  sizleri mimliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.

7 yorum:

Aynadaki Aksim dedi ki...

enam! :) ni güzel civaplar vermişin len. :)

Ozan Kayra dedi ki...

off.. ben kimi mimleyeceğim ya.. =(
bir de ne cevaplar vereceğim böyle.. =/

Kızıl dedi ki...

Huhhhhhh,

Bayıldım cevaplara... Dibine kadar düşünmüşsün soruları yalnız. Dikkate alıp önemseyip cevaplamışsın gayet belli oluyor bu..... teşekkür ediyorum...

14. Soruya verdiğin cevaplara bayıldım Miskin :))) Dilime pelesenk olan kelimelerdir onlar :)))


Bu arada Ozan'ım, yok mu paslayacak kimsen bebeğim. Bana pasla sen, bana paslaaaaa. Oyyyy ben yine yazarım kiiiii, kıyamam ki ben sanaaaaaa... :)))

Öpüyorum hepinizi şekerler...

Karōshi dedi ki...

Zaten bu espri haline geldi. Mimleyecek kimse bulamıyoruz. Medeni cesaretimizi toplayıp başkalarını mimleseeeek? Ben yapmam. Ben hep sizi mimlicem. Bu arada ben sanırım sadece Telekinesis'i mimledim şu ana dek.

İkinci olarak: Sevgili mimdaşlar, biraz da yazıların içeriğine yorum yapsak diyorum. Örneğin, "Ben de rüzgarın sesini çok severim, Miskin'cim:)" Nasıl derrrrrrin bir yorum ama:)

Aynadaki Aksim dedi ki...

Yaşarken ölmek... bana bir yerlerden tanıdık geliyor sanki. sanki hayatımın bir döneminden tanıdık geliyor. her ölebileceğimizi aklımızdan çıkarmadan, dolu dolu yaşayalım o zaman.

miskin dedi ki...

Tek tek hepinize teşekkürlerimi sunarım öncelikle. Biraz geç oldu ama kusuruma bakmayın blogdaşlarım.

kronojik sırayı takip edecek olursak;

@ Sevgili aksi; ne güzel cevaplar vermişim tabi o benim güzelliğim ( hobaa dakka bir gol bir, olmadı şimdi) :)

@ozan kayra; Soru gelecekse cevap .... Bilemedim sonunu reklamdı sanırım.Sorulardan korkarsan korkutucu cevapların olmaz.(reklamdan nerelere geldim yahu)

@ Pandora'ya selamlar. Mimlediğin için teşekkür ettim. Hakketen düşündüm yalan yok ama eğlenmedim de değil.

@ Zui bende zaten takipciler belli olduğu için sıkıntı etmeden mimledim valla. Normalde çekinebilirim ama gaza geliyorum ara sıra. Ayrıca en az rüzgarın geldiği yer kadar derin bir yorum. "My friend the winds" diyorum.

@ tekrar aksi ye dönelim; Dolduralım kadehlere hayatımızı. İçtikçe varalım hayatın tadına. İçtikçe kafamızı güzel, ruhumuz hür olsun.



En son toparlamak gerekirse;

Hepinize sevgiler, selamlar. Harikasınız

Aynadaki Aksim dedi ki...

Tevazuya gerek yok. Süperiz. :) ahaha:)