24 Şubat 2011 Perşembe

Çıksana

Ya işte öyle sevgili dostlar içime kaçan bir Coşkun Sabah bağırır durur. Aşığım sana doyamıyorum diye. Ne kadar kovsam da gitmiyor. Hadi o gitse udu kalıyor bu sefer udun başına Sinan Özen geçiyor. Nedir benim bu adamlardan çektiğim. Kafamda elektro gitar ile John Petrucci olması gerekirken ne işi vardı bu adamların. Bir türlü anlayamadım. Bu durumda ne yapılır onuda bilmem Coşkun Sabah dinleyen adam ne yer ne içer nerelere takılır hiç bilmem. Bende ortak nokta olarak her türden insanın gidebileceği simit sarayına gittim dostlarım kahvaltı yapmak için. Sanmayın ki her sabah kahvaltı yapan. Sağlıklı beslenen sporunu yapan biriyim.
İşte bu Ud kafamda çalmaya başlayalı sabahları canımı poğaça istetiyor. Akşamları sofra da rakı arar oldum.
Halbuki  o gitar sololar atılsa ben sadece yemekten sonra bir bira arayacak olmasa da bundan hayıflanmayacak bir bünyeye sahiptim. Ama olmuyor sevgili kamboçyalılar. Rakım olmayınca üzülüyorum. Akşamları artık benim için hüzün dolu olmaya başladı rakıyı da görmeyince hepten yıkılır oldum. Eve gelirken elinde siyah poşette gazeteye sarılı rakı alıp evine giden insanlar gözüme takılmaya başladı. Acaba onlar ne zamandır ud ile yaşıyordular.Gözüme takılanların hepsi bende yaşça büyüktüler muhtemelen evli 2 çocuk babası mutlu mesut yaşayan insanlardı. Rakıyı da hanıma teslime dip televizyon başına kurulan sonra bir duble içip yatan ucunu fazla kaçırmayan zevk alarak içen adamlardı. Ud la ne işleri olabilir ki. Ben ise akşam eve gidip televizyon bile izlemeyen bekar bir adamım. Geçen gece yine rüyamda denk geldi Coşkun. Coşkun diyorum artık çok samimiyiz. Neyse dedim "oğlum ne istiyorsun lan benden çıksana kafamdan şu udunu da al götür dert sahibi adam yaptınız lan beni bu yaşımda ben kuru kafa baskılı tişört giyen adamım sizinle ne işim olur" dedim. "Tamam abi ne kızıyorsun bizde ekmek parası peşindeyiz" derken uyandım.
Artık kulaklarımda yankılanan bir ud sesi yoktu sabah kalktım kahvaltı yapmadan sigaramı yaktım tıpkı eskisi gibi. Kahvaltı da yapmadım zaten.

8 yorum:

Aynadaki Aksim dedi ki...

hay mallığına kurban olduğum. :) (bu yorum biraz cananvari mi oldu ne? :D)

miskin dedi ki...

şimdi mal oldu mu sevgili arkadaşım seni uyarıyorum bir kez daha bu şekilde bir telkinde bulunursan seni engellemek zorunda kalacağım
(.... kalkık blog yazarı)

La oğlum ne bileyim ben ya bi coşkun sabahtır gitti işte :D ( bildiğin miskin yorumu)

tercih sizin hankisi :)

bu arada sabahtır derken sabah adamın soyadı
birde aramadığım yer kalmadı seni sabahtan yatan kadar var o çok ayrı hiç girmeyelim o konuya

Karōshi dedi ki...

miskin devam et süper yazıyorsun.. ilham verdin bana da.. karşılıklı yazsak diyorum.. kafanda ud.. benim kafamda da keman... gerçi benimki biraz western oldu ama.. idare et. yazsak mı ki karşılıklı???

miskin dedi ki...

Yazalım tabi gazete bile çıkartırız valla :)

Aynadaki Aksim dedi ki...

gazetenin adı götüngenştrauze olsun. lütfen? ^^ :D :D :D

miskin dedi ki...

şemsipaşapasajındaşimendifernearar gazetenin adı bu olacak olsa olmaz mı :)

Aynadaki Aksim dedi ki...

ı ıh :)

miskin dedi ki...

bi oluruna bakalım ya :)