25 Şubat 2011 Cuma

Anlamsız

Sevgili Somaliler.
Bu gün ve dün olmak üzere iki gündür sağ ayağım dış kısmı diye tarif edebileceğimiz kısımda bir ağır nüksetti. Ne kadar anlamsız buldum bu ağrıyı sizlere anlatamam dostlarım. Durduk yere bir sabah uyanıyorsunuz ve ayağınız ağrıyor. Güne resmen sakat başlıyorsunuz. Bu ağrı ile sağ ayağımı ne kadar sevdiğimi aynı şekilde sol ayağımı da ne kadar çok sevdiğimi anladım. Sağ ayağım o lisede üniversite halı saha maçların içi ile orta açtığım gol attığım sevinmemi sağlayan o sağ ayağım. Sol ayağımla orta falan açabiliyorum ama pek etkili şutlar çıkartamıyorum ama onuda kullanabiliyorum yani. Bu kadar anlattığıma bakmayın meydanı boş buldum biraz anlatayım dedim sevgili dostlarım. Yoksa ben kaleciydim lisede olsun üniversite olsun hatta mahalle maçlarında bile geçerdim bazen ama mahalle maçlarında kalecilik en anlamayanın görevi olduğu için pek geçmeyi tercih etmezdim. Zaten o taşın toprağın içinde nereye uçuyorsun nereye atlıyorsun. Haydi atladın kendini dövdün atlarken zıplarken kime ne faydası var. Ben tribünlere oynayan adamımdır. Kendimi çok heba etmişimdir öyle. Üç tane alkış tutan kız gördüğüm anda içimdeki panteri salarım ortaya. Bir o yana bir bu yana atlar durur. Hele ki hafiften hoşlandığın bir kız varsa tamamdır. He-man olmak yerine atılgan olur çıkarım. bir keresinde hiç unutmam. Rakip takımla farkımız çift haneli rakamlara ulaşmış olduğu halde ben pervasızca şutları savuşturup fotoğraf çektirircesine toplara atlıyordum. Kenardan kızlar alkışlıyor durmadan bağırıyorlar ben de tabi bunu görünce daha bir gaza geliyorum. Maç biter bitmez o coşkulu taraftarıma koştum hemen tebrikleri aldım. Zaferin tadını çıkardım resmen. Daha sonra soyunma odasına gittiğimde takım olarak lan oğlum ne yaptın ya süpersin falan diyenlere aldırış etmedim. En yakın arkadaşım " Lan bırakın kızları görünce coştu ibne " ne maşlarını biliyorum ben onun diyerek konunun abartılmaması gerektiğini vurguladı.
Bu anlamsızca hareketlerim ertesi gün okula vardığımda sınıfta hala kızlar tarafından konuşuluyor olması beni ayrı bir sevindirdi. İnsan böyle topluluk tarafından alkışlanınca falan bir gaza geliyor sevgili dostlarım o gün bu gündür hiç o kadar bir kalabalık beni alkışlamadı. Neyse ertesi gün okula gittiğimde ne kadar konuşulsamda ayakta duracak halim yoktu Öğleden sonra gittim eve yattım. Resmen 5 kişi tarafından bir saat boyunca topla dövüldüğüm yetmezmiş gibi birde kendimi yerden yere vurmam beni çok yormuştu dostlarım.
Bu anlamsız hareketleri bir daha tekrarlamayacığıma söz verdim kendime zaten o maçtan sonra kızlar da gelmez oldu maçlara.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili Yunanistanlar diye başlasana bi yazıya da.

Aynadaki Aksim dedi ki...

''Üç tane alkış tutan kız gördüğüm anda içimdeki panteri salarım ortaya.''

yorum yok. ahahahahahahaha :)

miskin dedi ki...

@gasilhane
sevgili grek halkı olabilir :)

@ Aksim
durum bundan ibaret :)

Aynadaki Aksim dedi ki...

hmm... grek... sevdim. :)

miskin dedi ki...

sevgili grekliler sevildiğinizi bilin :)

Karōshi dedi ki...

miskin hiç durma; hep yaz. ayağınla yazmayacaksın zaten hem:) Ama bak onu da dene bir ara. Son günlerdeki yazıların beni çok güldürüyor. İçindeki panteri salmışsın oğlum çoktan.. etrafta kız mı var ne????? Kocaman sarıldım sana. çok özledim be hepinizi...

Adsız dedi ki...

Yorumlarda sevgi göstermeyin, yazıda görmek isteriz. Her ülke geçti bi benim yalnız ve güzel ülkem geçmedi. Lütfen sayın yazar:)

endorfin dedi ki...

o değil de geçen gün murat kosova grek halkına ağıza alınmayacak küfürler eden adama sert tepki gösteri; "git işine be, gerizekalı."

Adsız dedi ki...

murat kosova artı rep puan.
kim acaba ekranda geyik çeviren aymaz?

miskin dedi ki...

@ Karöshi
miskin durur mu yapıştırdı cevabı
en kısa zamanda şöyle karşılıklı oturmak isteğiyle ne çabuk özlenen bir insansınız siz ne güzel bir özelliktir öyle o :)

@ gasilhane
okuyucularım benim her şeyimdir. bir dediklerini iki etmem.

@ endofrin
murak kosova cm4 hastası bir adamdır liverpool onun herşeyi iyi de pes oynar :D