1 Mart 2011 Salı

Pencerem Kafaya Çarptı

Bu işte bir terslik var sevgili Gesi Bağları.
Bugün başımdan geçen bir olaydı önemsiz. Tıbbi atığı gerekli yerine koyduktan sonra doğrulmaya çalışmam ile kafamda şimşekler çaktı. Yıldızlar indi gözüme. Kafamı pencereyle bütünleştirmek istemiyordum ama kafam penceredeydi olanca hızıyla. Çok canım yanıyor dostlarım kafamda üç santim çapında ve dokunulduğunda mükemmel acı veren bir şişlik var. Kısacası kafam kıyak. O pencere neden açıktı kim açmıştı hiç birinin cevabını bulamadım dostlarım bulsaydım onu, bir kafada ona atacaktım. Neyse ki kalın kafalı olmam bir kez daha işe yaradı. Yara almadan kurtuldum bu olayda biraz yıldızlar şimşekler derken geçti işte. Birde dokunulduğunda acı veren diyorum da ne diye dokunuyorum ki o zaman dokunmazsam acımaz. Bende bu olayı unutur giderim.
Kafam bir milyon bir o duvara bir bu duvara çarpıp durdum neticede kendime geldim sayılır. Haftanın ilk iş günü böyle başlarken birde traş olmam gerekiyordu. Sakala bak 3 gün kesme 4. gün belediye ormanı piknik alanı gibi oluyor. Alışmak mümkün değil. kafamın yüzde doksanı kıldan ibaret bunu fark ettim. %70 saç desek kalan % 20 si kaş idi, sakal idi , burun kılıydı derken kıldan ibaret bir kafa. Kalan kısım ise 4 mevsim kızarmış yanak ve burun birde kepçe kulaklardan ibaret. Ne biçim surat bu.
Yine olmadı sevgili Gülçehreler. Yani şurada bir kafamızı pencereye vurduk diye ne bileyim traş olmak zor geliyor diye kendimizi iyice suratsız yaptık iyi mi ? Yakışıklı adamımdır ben ya. Bilen biliyor dostlarım. Bir kere her dizide birine benzetebiliyorlar beni. Lost da bilmem kim, six feet under da bilmem şu hoş benzediğim adamları görmüş değilim. Sıfatsız adamlarda dostlarım beni gazlamak için dizilerden adamlara mı benzetiyor acaba beni. Hafiften kıllandım şimdi. Sırf bu yüzden de oturup dizi izlenmez ki.
Uyusam iyi ederim en sağlıklı karar bu olsa gerek bu gün.

6 yorum:

Aynadaki Aksim dedi ki...

six feet under -nate fisher ve ayrıca 'oha!' demek istiyorum çünkü dizideki en karizma elemanlardan biri. -tamam. en karizma birinci elemanım değil ama bir çoğu için birincidir, emin ol.;-)-

onu geçtim. çok güldüm lan yazına. süper olmuş oooolum. mal mısın? :)

miskin dedi ki...

ee bizimde belli bir karizmamız var tabi :)
o değil pis vurdum feleğim şaştı bıngıldağım kaydı

Aynadaki Aksim dedi ki...

neyi lan o bıngıldağın yerinde olan ancak evrimsel sebeplerden dolayı körelen organ? naplius gözü müydü lan? :)

miskin dedi ki...

Sorduğun adam bak :) Ne bileyim ben.
Kaşın gözün oynamasın komşu.

endorfin dedi ki...

adam kafayı vurduktan sonra telefonu alıp patronu işletmeye başladı.

miskin dedi ki...

ne güldük bee