6 Ocak 2011 Perşembe

Yanlış Zaman mı Yoksa !

Bir garip hikayenin ortasındaydım yine. Hiç bir zaman otobüse geç kalmadım. Bir otobüsüm de olmadı zaten. Ama doğru zamanda doğru durakta dikildiğim için midir? Neden bilemiyorum ama hep istediğim ya da beklediğim otobüs gelmiştir önüme. Ben de binip devam etmişimdir her zaman yoluma. 
Bu hep böyle oldu hayatımın geride kalan kısmında ya da öyle gibiydi. Aslında daha iyi de olabilirdi fakat olduğu kadarıyla pekte fena sayılmazdı. En azından doğru insanlarla karşılaştım ve bu zamanı ve yeri önemsiz kıldı. Zira üniversiteye erken başladım bir de şehir çok da hoş bir şehir olmamakla beraber. Orada karşılaştığım bir kaç insan, bunların en başında Aksim bir adam gelir. Bunlar bana hep doğru yerdesin ve zamanlama da güzel, daha iyisi olamazdı dedirtir. 
Daha sonra işe hayatı ve orada tanıdığım kıymetli insanlar yine bana bunu dedirtmeyi başardılar. Kısa bir ara verip askerliği çıkardım aradan doğru zamanda ve doğru yerde yine. Pek sevgili blog da bunu bana dedirtti. "Doğru zaman da doğru yerdesin hayata devam güzel günlere devam et mutlu ol " diye kendi kendime söylendim durdum. 
Fakat eksik bir şey var. Bu kez gerçekten doğru zamanda ve doğru yerde beklemiyorsun miskin. Ya zamanı değiştir. Ya da yeri. Ama ikisini de yapamıyorum miskin. Zaman hayat ile beraber akıp giderken doğru durakta yanlış otobüsle yoluna devam eden bir miskin. Miskin bilmediği yollarda....

5 yorum:

endorfin dedi ki...

Belki de iki yanlış bir doğruyu getirir be miskinim. Denemek lazım ;)Belki de basit bir matematik kuralı sayesinde iki negatiften bir pozitif elde edersin.

miskin dedi ki...

Sadece bilmediğim bir yolda ilerliyorum yolu görmeden ne desem boş belki yolun sonunda yine doğru yerde doğru zamanda binmişim derim kim bilir
ama şuan yol gözümü korkutuyor.

Aynadaki Aksim dedi ki...

Yol gözünü dağlamasın canımın yongası, kardeşten ötem...

Öyle zor anlarda bir hoş seda bırakıyorsun ki...

Dost meltemi dedikleri şey, işte tam olarak bu...

Aydınlık günler göreceğiz hep birlikte...

miskin dedi ki...

sana inanmak istesem de bunu başarabileceğime inanmıyorum.

Aynadaki Aksim dedi ki...

yalnız değilsin ki... başaracağız...