21 Haziran 2011 Salı

Biz ne zaman bir araya gelsek "Bi büyük" oluruz

        Tabi ki buradayım sevgili ince uçlu nokia şarj aleti arayıp ta bulamayan şarjı bitik dostlarım. Zaten nereye gideceğim 17.68 metrekare odada. Geçen gün değişiklik yapayım dedim yataktan kalktım kanepeye uzandım birde ne göreyim. Tabi ki aksiyon filmlerinden kopup gelen bir rüya gördüm. Merak edilecek bir konusu yok elimde revolver biraz dehşet saçıp iddaa bayiinde 4 kişiyi öldürdüm daha sonra kaçarken uyandım. Az kalsın yakalanıyordum kaçak dostlarım. O yakalanma korkusu en üst seviyeye çıktığı anda gözlerimi açıp kurtuldum o korkudan. Sık rüya görmediğim için doğal olarak uyanınca da " Ne yaptım lan ben " diyerek en az 37 saniye odaya ve yatağa baktım. Bu kısa sürenin sonunda anladım ki gerçekten kaçmak güzel bir hareket değil. Zaten bir kere yataktan kaçıp kanepeye sığınmak ne kadar akıl karı bir iştir. Yağmurdan kaçanlar hep doluya tutulanlar değil midir zaten sevgili her yağmur yağdığında toprak kokan dostlarım.

        Şarjım bitiyor o yüzden hemen anlatıyorum hiç uzatmadan. Anason kokan dost meclislerini özlemişim sevgili rakısında buz dostunda kusur aramayan kardeşlerim. Kaç saattir uyku nedir bilmiyorum ama muhabbet güzel bir şey. Daldan dala atlar gibi yaptım ama ne yapayım bir an duygu yoğun oldum ne yapayım. O kadar vakittir miskine bir şey yazmadığımdan için böyle oluyor galiba.

        Eğer her hangi bir şeyin tadı damakta kalıyor ise bilmemiz gerek tek gerçek o şey güzeldir. Çoğu şey damağımızda küçücük bir etki bırakmadan midemize sadece karın doyurur. " Ne güzel işte aç mı gezelim yani " demeyelim. "Bir dakika sosyal mesaj veriyorum gideceğim."

        Bütün kıymetli olan, tadı sürekli damağımızda kalacak olan her şeye aç kalalım. İştahımız, isteğimiz bitmesin işte o güzel dediğimiz muhabbete hep aç kalalım diyorum. Ben hep açım biliyorsunuz aziz ve muhterem dostlarım.

        Son olarak yemek duası "Tanrımıza hamd olsun. Milletimiz var olsun."

        "Afiyet olsun."

6 yorum:

Karōshi dedi ki...

Seni ilk kez bu kadar romantik gördüm ey miskin:) Tadı damağında kalsın o zaman her yaşadığın şeyin.. I LOVE U..

miskin dedi ki...

@Karöshi Teşekkür ediyorum fikrimin ince gülü :) Ben de kocaman harflerle tekrarlıyorum. I LOVE YOU :)

@ ayrıca eğlenceli bulan ve yorum yapmayan arkadaşlara buradan sesleniyorum eğlenceli olduğu kadar yoruma açık bir blog olduğunu düşünüyorum. Hayır merak ediyorum ya kim eğlenceli buluyor. lütfen soru işaretleri bırakmayın kafalarda :))

Karōshi dedi ki...

gene ben :) BEEEEN!!!

miskin dedi ki...

varsa yoksa SENN :)

mefisto dedi ki...

soru işareti bırakmayayım dedim de, gülmekten yazamıyorum ki birader. yazını okurken tembel hayvan geldi gözümün önüne, bir dalı bırakıp öbürüne geçmesi ne zor ne meşakkatli dedim kendime. overdose keyif yapıyorsun sen, kafa yapıcı illegal bilogır seni :)

miskin dedi ki...

@ mefisto ya evet bazen geri dönüp baktığımda daldan dala atlamalar dikkatimi çekiyor benim de :) ama yazarken işte öyle gelişiyor ben de tutamıyorum kendimi zaten kendimi tutup bir kalıba sokacak olsam sıkıntı oluyor olmuyor. Ayrıca soru işaretini kaldırmış olman beni ayrı bir sevindirdi böyle acayip sevindim teşekkürler takipte kalınız diyor saygılarımı sunuyorum :)