16 Mart 2011 Çarşamba

Taşlama

Baktı atılacak taş yok yerden çektiği okeyi attı. Bu çocukla okey oynamak sıkıcı taşla dedikçe yarayan taş atıyor. Biz burada okey dönerken okey atıyor yana. Dayanmadım sevgili Cumali ustalar. " Salakmısın oğlum Selim ! " diye çıkıştım. Küstü andaval herif hem oyunu takip etmiyor hem de küsüyor. "Ben oynamam arkadaş" diyerek yıktım ıstakayı. Şevket abi çayları getirdi. "Tamam oğlum olur böyle şeyler kaçmasın tadınız haydi tavşan kanı bunlar bekletmeye gelmez" dedi ve gitti. O na da küfür ettim. İki çay satarım ayağına etmediği şaklabanlık kalmadı. Bilardo oynarken siyah topu yanlışlıkla sokan adama bile Semih Saygıner miş gibi davranması beni çıldırtıyor. " Lan oğlum nerde öğrendin ıstakayı böyle tutmayı" diye dalga geçmesi gerekirken " Kendine has bir stilin var" diyor. Gazlıyor ha gazlıyor.

Yeter artık sevgili küçük çıraklar. At yarışından hiç anlamam ama o kanal hep arkada açık kalsın isterim. Şevket nedenini anlamasa da onunda işine gelir. Takip eder ben de fonda çalan paco de lucia yı dinler okeyimi oynarım. Nişantaşında kahve bulmak zor insanların atlardan haberi yok şevket abinin sigaradan sararan bıyığını bilen de yok. Kim ne yapsın zaten. Kurtuluşta bir batakhaneye koşarız biz. Nişantaşı akşamlarından. Artık gitmez olduk tabi. Artık güzel kafelerde oturup dedikodu yapar olduk. Küfürler yerini esprilere sıkıntılara bıraktı. Artık okey atan yok. Bu yüzden küfür eden bir adam da yok. Vardır ama benim bundan haberim yok. Ben sadece yan masadaki kızı kesebiliyorum sonra kalk git o kadar.

Hayatta en son özleyeceğim şey okey oynamak olsa gerek hiç sevmem ama başka oyun bilmeyen bir guruh sizin çevrenizdeyse meçbur oynarsınız. Şimdi o kadar anlattım da bu neyin nesi demeyin sevgili döperler. Ben daha çok king oynamayı severim. Poker de oynarım çok kalantor gösteriyor puro falan içmek lazım, viskiler falan sıkar beni. King işte en kanlısından öğrenci işi olsun abi dercesine. Kahvehanelerde çok farklı hayatlar var çok güzel lan. Buradan hadi kahveye gidelim diyecek halim yok ama gidesim var .

Neyse bir ara şevkete uğramak lazım sevgili son ikiler.

6 yorum:

Aynadaki Aksim dedi ki...

auhehehehehehehe :) sen nası bi mal herifsin yaaaa :) oooolum altıma sıçtım okurken :) döperleer son ikiler havada uçuşmuş ;-)

Aynadaki Aksim dedi ki...

sana şu imla ve noktalama işaretlerini öğreticem lan :) misyon edindim kendime ayrıca :) ne çok şeyi misyon edindim bu aralar kendime seninle ilgili di mi :)

miskin dedi ki...

Noktası virgülü mü kaldı imla önemli ama o son kadehi içince sapıtıyorum.
Misyon edindiğin ilk konu hakkında korkularım endişelerim var bunu da belirteyim. İmla, noktalama misyonunu başarılı buldum.

Ukeladümbeleği.. dedi ki...

Batak da iyidir esasen .p

miskin dedi ki...

İyidir iyi olmasına ama benim aram çok iyi değil artık hiç bir oyunla :)

Aynadaki Aksim dedi ki...

oyunlar bize göre değil adamım :)