13 Mart 2011 Pazar

Söyle Derdin mi Var

Sevgili Mikronezyalılar.

Neden masamda 4 çeşit bardak var diye düşündüm bu sabah ama hiç birini kaldırmadım yıkadım geri koydum hepsini. Bira bardağı, su bardağı, kupa ve termos bardak olmak üzere 4 tane hepsi işe yarıyor gün aşırı kullanıyorum. Neden kaldırıp dolaba koyayım ki dursunlar işte masada bana zararı mı var. Hem masayı zengin gösteriyor. Öyle kalabalık karmaşık değil biri kitabın üzerinde biri bilgisayarın yanından diğeri bir köşede. Öbürü nerede. Anam! bardağım eksik bulamıyorum. Hıımm elimdeymiş önüme koymuşum çay içiyorum da.

Kendine çay alsana diyecek kimse de yok evde sigara içmezdim evde artık çok önemsemez oldum. Dün sigaradan dolayı kangren olmuş bir bacak kestim çok önemsemedim. Mola verdim sigara içtim. Herkes tedirgin ben neden sakin. Bu sakinliğin arkasında ne var merak etmezsiniz değil mi. Etmeyin zaten bir bok yok. Ne olacak   ki umursamayış sakinliği bu hayatı. Zaten insanlara anlaşılmaz bir kişilik sergilemişim onlarda alışmış bu duruma. Hiç dikkatle bakmamışlar. Aslında ne kadar önemsediğimi. Ama onlarda haklı ben bile anlamıyorum bazen kendimi. Bir kedim bile yok diye dalga geçerken aslında yalnızlığımı anlattığımı kimse anlamıyor. O yüzden kendimi bazen bir böcek olmasa da kedi gibi hissediyorum. Kedi mi kedi nereden çıktı şimdi.

"Eskiden ne güzel şarkılar vardı dimi " diyen biri olmayın sizde sevgili Ruandalılar. Şarkılar eskimez onları eskitebiliyorsanız size diyebilecek hiçbir şeyim yok. Ne desem boş.

İki saattir boş boş konuşuyorsun miskin söyle derdin mi var der gibisiniz: Bu sefer onlar anlattı ben dinledim.




4 yorum:

Aynadaki Aksim dedi ki...

sen var ya sen, tam bir manyaksın bebeğim. :)

ayrıca şarkıda ezginin günlüğüne yapılan atıfı da farketmedi değilim. ;-)

gregor samsa senin yanında halt etmiş bence. :)

miskin dedi ki...

al işte manyak :)

Adsız dedi ki...

gregor yazıyo mu tekrar. inşallah amen.

sevgili zambiyalı miskin,
neden elinle ayağınla yimek yiyosun?
Mikrop hep.

miskin dedi ki...

@ Sevgili Grek Gasilhane

Yemek yemeyi bıraktım artık :)