11 Mart 2011 Cuma

Bunda Bir İş Var

Sevgili kardanadamlar.
İçerisinde bulunduğumuz şu soğuk günler bitsen de güneşin yüzünü görelim diyecek bir halde değilim. Bana ne havadan fark etmez ben her türlü güzelim. Her günüm ziyan iken hava soğukmuş kar kalınlığını 3 metreyi aşmış umurumda olmaz. Yazın kış gelsin artık, kışın da yaz gelsin artık diyen biri değilimdir bilirsiniz. Her daim havadan sudan konuştuğum için sadece bunları bilirsiniz. Sıkıntımız burada başlıyor işte. Size bir fıkra anlatarak olayı özetlemek isterdim ama fıkra anlatırken tam en heyecanlı yerinde unutan bir adamımdır o yüzden ne kadar komik fıkra olsa da eğer ben anlatıyorsam kimse gülmez.

Ama ben fıkra anlatmadan güldürmek isterim herkesi. Bunu da istemem aslında. Böyle bir şeyi kendime görev edinmiş değilim. İnsanları güldürmeliyim diye şartlanmadım hiç bir zaman. Ama insanlar böyle gülünce kendimi komik hissediyorum işte o kadar. Komik olmanın verdiği  avantaj ile " kızlar komik erkekler hoşlanır " tabusunu da yıkmışımdır yani. Nerde bu kızlar o zaman ben neden senelerdir yalnız başıma gidiyorum insanları güldürmeye.
Hadi yalnız gidiyorum ama neden yalnız dönüyorum. Kolumda biriyle dönsem fena mı olur sevgili kadıköy-pendik yolcuları.

Konuyu dağıtmak istemem ama kıssıdan hisse yapacak durumum da yok. Bir şikayetim var sadece izin buyurursanız söyleyip gideceğim. Evet kızlar kendini güldüren erkelerde hoşlanır. Hoşlanmasına hoşlanırlar ama asla onunla etkili iletişime geçmezler. Hep komiklik isterler. Sonra erkek arkadaşlarıyla tanıştırırlar. Muhtemelen "gel aşkım bak miskin çok komik bi coçuk onu çok seveceksin" derler arkadaşlarına. Kıskanç olan erkek arkadaşları ile tanışınca da adam "heee bu lavukmuymuş komik dediğin " diyerek burun kıvırırlar.
Yahu ben komiklik yapmıyorum ki olaylar komik gelişiyor bu durumda ben neden komik oluyorum onu anlamıyorum. Haydi miskin bize komiklik yap diyen olmadı şimdiye kadar. Ben şaklabanmıyım lan. Siz söyleyin sevgili para üstünü alamayanlar.

Hep arkadaştır miskin bazen hüzünlü bazen karamsar ama her zaman komik bir arkadaştır. Hep öyle yer edinmiştir  hayatlarda. Arada bir hatırlanan ve gülünen bir adamdır miskin. Hiç bir zaman unutulamayacak adam olmamıştır. Olmaz da zaten çünkü sizin değerli dediğiniz şeye o güler onunla çok rahat alay edebilir.
Ama siz değerli gördüğünüz hayatlarınızı hezeyan için de sürdürürken o keyfine bakar. Arkasına bakmadan.

Miskin kendi değerini bilir, kendi değerini bilenleri de bilir. Miskin sevebilir aşıkta olur ama kıymetini bilenlere gösterir bunu. Bazen bilinmez kıymet o zaman üzülür dostlar miskin arkasına bakmadan gidebilir. Güçlü değilidir miskin ama savunmasını bilir. Hayata karşı yenik durumda değildir.Ama hayat ile kendi arasında ki kavgayı kimin kazanacağını çok iyi bilir. Miskin bütün bahsini hayat üzerine oynar. Kavgayı hayat kazansa bile bahsi miskin kazanır.

6 yorum:

Kızıl dedi ki...

Miskinnnnnnnn

ahahahaa, harika bir yazı olmuş yaaa...

ne güzel dökmüşsün içini...

"Muhtemelen "gel aşkım bak miskin çok komik bi coçuk onu çok seveceksin" derler arkadaşlarına."

ve bir de burası "Miskin bütün bahsini hayat üzerine oynar hayat miskini kavgayı hayat kazansa bile bahsi miskin kazanır. " işte bu... başka da bir şey demeyeceğim...

haydi iyi geceler canım Miskin...

miskin dedi ki...

@ Pandora
Hep varsın biliyorum hep okuyorsun :)
Okumakla kalmayıp anlıyorsun işte orada sana hep teşekkür ediyorum.

Tekrar teşekkür ederim

Kızıl dedi ki...

ben dokunduğum insana arkamı dönmem Miskin.... Sen ve Aksim... tabii ki hep varım ve hep okuyorum... sessiz izleyiciyim sadece... ama bu aralar kendime geliyorum. artık sesim çokkkk çıkabilir :))))

miskin dedi ki...

Sesin çok çıksın her daim :)

Karōshi dedi ki...

Beni de komik bulurlar:) Ben de kendimi komik buluyorum ve en çok da bundan yoruldum miskin. Ne olacak bütün bunlar? Özlendin.

miskin dedi ki...

Sana komiksin diyene kızarım bi kere sen süpersin siz süpersiniz aynı zamanda özlenensiniz :)