22 Mart 2011 Salı

Aşk Kuru Pilav Sever

Kimse de demiyor ki aç mısın yemek yedin mi diye. Varsa yoksa aşk, o kız beni terk etti evinde gitarın var mı gidelim öyleyse. Madem öyle sevgili fındıklı nescafeler ben de bir oturup düşüneyim bu konu da dedim. Düşününce aklıma bir şey gelmedi. Tekrar düşündüm ve evet aşk kuru pilav sever yanında şöyle güzel de bir cacık varsa. Keyfine diyecek yoktur.

Aşk göbekli kamyon şoförüdür sevgili mobil delvaclar. Nerede iyi kuru yenir bilir hemen orada molasını verir. Kurusunu yer o cacıklı falan diye tarif ettim ya öyle işte. Daha sonra güzel demlenmiş güzel bir çay yanında sigarayla körükler de körükler. Keyfine diyecek yoktur. Sonra koyulur yola bam teli olur. Tayfun Talipoğlu olur. Ne olacağını bilemez 8 yaşında çocuk olur. Yeri gelir 8. sınıfa giden talebe olur. Yeri gelir 80 günde devri alem olur.
Biz ne desek o olur aşk " Ben her türlü uyarım abi bana bakmayın kafanıza göre takılın. Rahat olun." der her seferinde. Ama "Yol uzun bir mola ver de kuru fasulye yiyeyim." der.

Sen de ısmarlarsın artık  bir kuru pilav. Ama dikkat et güzel yapsınlar. Tadı damağımızda kalsın geri dönmek isteyelim ama dönemeyelim. Çünkü ilerde daha iyi yapan yerleri de bilelim. O acıktıkça mola verelim. Hep daha iyisine gittiğimize inandıralım kendimizi çünkü onun için fark etmiyor iyi kötü kuru olsun da karnı doysun da gerisi hikaye. İyi olmuş olmamış kimin umurunda.

Demem o ki meydan da burger king'in önünde bekleme sen aşkı o kuru pilav sever. "İki saattir ne anlatıyorum ben" Beklenmez dedik sen götürürsün onu istediği yere. Beklersen gelmez bekletirsen de gider. O kuru pilav sever en iyi yapan yeri bilmiyorsan bir kuru fasulye pilav yapmayı öğrenmelisin hem de en iyisini.

İşte üst-insan kuru-pilav yapmasını bilendir. Size buradan söyleyip dağlara geri dönmek için geldim. Beni bir kişi anlasa bile o kadar yolu tepip geldiğime değer. Panayır kalabalık sivrisinek falan derken kuru fasulyeyi unutmayın. "Aşk öldü onu siz öldürdünüz açlıktan geberdi" diye devam etmek istemiyorum.

Haydi afiyet olsun.

5 yorum:

Kızıl dedi ki...

Yeri ''''''' (gelir) 8. sınıfa giden talebe olur.


Aşk kuru pilav sever demek. Kuru pilav da iyi gaz yapar ama. Ne aşık olmalı, ne kuru pilav yemeli. En azından ben almayayım... Mide sorunum var zaten. Aşık olmamalı, mani de olunmamalı olana :)

Bir de şu var "aşk bi sudur, iç iç kudur" he he eheee... süpersin, süperim, süperiz.......

Aydedeye havlayan dedi ki...

hakkaten de sever aşk kuru-pilavı bol sarımsaklı cacığı sevmez diyenler utansın ulan!

miskin dedi ki...

@ pandora

aşk da öle işte yerken güzel sonra gaz yapınca kötü :)

@ Aydedeye havlayan

hoşgelmişin ne iyi demişsin :)

Kızıl dedi ki...

ahahahahaahaa

valla öyle :))) yerken güzel bak bunu hiç düşünmedim :) ama bazen hazmı zor oluyor be yaaaa

miskin dedi ki...

ne demişler
-ya sonra ?
:)