11 Ağustos 2011 Perşembe

Kırık Notlar

Ön Bilgi: Ajandamda karalamış olduğum birkaç yazı not, şiirimsi değişik öğeler içeren bir kaç yazı buldum işte bunlar onlardan başka bir şey değil.


I
Rüzgar

       Rüzgar ne taraftan eserse yüzümü o yöne çevirirdim eskiden. Saçlarım epey uzundu ve rüzgar onlara bir sevgilinin elleri gibi dokunur ve tarardı.
       Şimdilerde yine rüzgara dönerim yüzümü her estiğinde. Bazen bir gerçek oluyor suratımda patlatıyor şamarını . Çoğu zaman ise yağmur sonrası toprak kokusunu, deniz kenarında yosun kokusunu getiriyor burnuma. 
       Yine bir rüzgar esti geçen gün. Çevirdim yüzümü yine ona karşı ama hiç bir şey yoktu. Ne burnumda bir koku, ne suratımda bir şamar, ne de saçlarımı okşayan hafif bir el. Sanırım bu sefer yalnızlığımı getirdi bana. Ne görebildiğim bir şey var, ne de hissettiğim bir şey. Sadece bir anlık esinti ve ben. Anlamsızdı rüzgar ben gibi.
       Şimdi rüzgarsız bir denize yelken açıyorum ilerleyebileceğimi zannetmiyorum ama bekliyorum rüzgarı bu sefer beni götürmesi için.




II 
Hediye 

Bir hediyedir bu benden sana
Ne ilk ne de son olacak
Al bütün kederimi hediyem olsun
Ver bütün ümitlerimi 
Ya da onlar da kalsın
Hediyem olsun 


III
Oldu o zaman 

Aşk kapına dayandıysa ne çare
Bütün acı şarkılar aşkı anlatır ve
Şarkılardan kaçış yoktur
Bütün sözler yüreğine dokunur

Kafanda deli sorular
Binlerce dansöz var
Naber lan hıyar
Oldu o zaman ben kaçar


IV
Halüsinasyon

       Halüsinasyon gördüm iki gün önce çok acayip güzel oluyor. Sen de bi bak istersen. Çok güzel lan denemeye değer. O değil de Ulan halüsinasyon bile gördüm seni hala göremiyorum. Nerdesin lan !

2 yorum:

Ukeladümbeleği.. dedi ki...

O halüsinasyon diye mi yazılıyormuş ya, çok zor kelimeler bunlar olum. Valla da zor..

miskin dedi ki...

ben tdk dan baktım da öyle yazdım bana kalsa halisülasyon gibi bir şey di ama şimdi biri yanlış yazmışsın der diye çekindim ve araştırdım :D