8 Temmuz 2011 Cuma

Yatağımdan kalktım da geldim

        Sevgili Lesotholular
        Uyku tutmadı yine ben de kalktım geldim yatağım sizler için. İki satır bir şeyler anlatıp gideyim dedim kendimce. Fena mı etmişim ha? Orasını bilemiyorum artık. Ayak bileğim ağrıyor niye ağrıyor durduk yere hiç bilemiyorum. Kendisini zorlayacak her hangi bir harekette bulunmadım ama o umarsızca ağrıyor beni uykumdan ediyor belki de. Ya onun yüzünden uyuyamıyorsam ne olacak. Sana soruyorum sol ayak bileğim niçin böyle yapıyorsun.
        Halbuki bundan 2 saat önce güzelce duşumu almış, diziden bir bölüm seyretmiş son sigaramı da içip yatağa girmiştim. Uyumayı ümit ediyordum ama olmadı. Olmayınca olmuyor sevgili Botsvanalılar. Zorlamak istemedim ben de yatakta kendi kendime boğuşacağıma gideyim de bir bloguma,bir facebookuma, bir twitterıma ne bileyim bir kariyernetime bakayım dedim. Zira işsiz olduğumdan mütevellit en çok tıklanan siteler arasında kariyer net 3. sırada şaşırtıcı bir istatistik değil ama paylaşayım dedim. İşsizliğimi ön plana çıkarmak istedim.
       Peki ya buzdolabını açınca burnuma hindistan cevizi kokusu gelmesine ne demeli. Yazımı yazarken kendime kola almak için gittiğim buzdolabı bildiğiniz hindistan cevizi kokuyor. Coco star falan mı zulalamışlar diye alt üst ettim ama yok bulamadım olsa yerdim ne güzel olurdu değil mi? Sabahın köründe işim gücüm var o daha can sıkıcı değil mi sevgili Nabimyalılar. Oysa akşama kadar olmasa da en azından öğleye kadar uyumayı planlıyordum. İşte bu can sıkıcı durum karşısında ne yapmam gerektiğini kestiremedim. Erken kalkmam lazım o yüzden erken yatmalıyım gibi bir düşüncem olmadı ama normal her zamanki yattığım saatte yatsam uyusam fena olmazmıydı. Neden kaçtı şimdi uykum.
       Uykumun geliş gidiş saatlerini çözemedim bazen olmadık yerde geliyor bazen olmadık yerde gidiyor bir dengesizlik hakim durumda. Mesela şehirlerarası otobüs yolculuklarında kaçan uykum şehiriçi otobüslerinde ayakta olmama rağmen gelip beni buluyor ve bir şekilde ayakta da olsa uyumayı başarabiliyorum. Bu ne iş anlamadım. Kendisiyle uğraştığımda değil bıraktım zaten ne hali varsa görsün ama bazen can sıkıcı oluyor işte.
       Sevgili Mozambikliler bir de bloglara baktım demişken aklıma ne geldi biliyor musunuz? ... Bilmiyorsunuz tabi ben de yeni fark ettim. Yahu benim neden profil de bir yazı bir kendinden bahsedercesine küçük bir not yok. Kendime sordum ama cevap alamadım. Cevap alamayınca dur bir şeyler yazayım hele dedim ama yok aklıma bir şey gelmedi sizce ne yazayım ki oraya. Ne yazmalıyım ya da illaki yazmalı mıyım neden durduk yere şartladım kendimi. Yazmasam olmaz mı ama yazarsam güzel olur gibi geldi. İyi de ne yazacağımı bulduramadım ne yapsam ne etsem hiç bilemedim bir eksiklik gibi hissettim açıkçası. Ne yapmam gerektiğini de hiç bilmiyorum kaldım öyle ortada. Uykum gelir gibi oldu yatağa gitsem mi acaba. Gidersem kaçar o biliyorum feyk atıyor şimdi. Kendisini doyumsuz kılmak için böyle oyunlar oynuyor şu garip bünye üzerinde.
      Sanırsam gidiyorum.

     Gittim sevgili Zimbabveliler.

6 yorum:

birdelisevda dedi ki...

İş bulma yolunda bol şans dilerim. Sıkıntılı bir süreç bulunca çalışmak daha da sıkıntılı bir süreç aslında ama:)

mefisto dedi ki...

kedi canını senin, durduk yere sesli güldürdün beni :D:D uykuyla dalaşmayacaksın derim ben. işi inada bindiriyor, bi türlü resetleyemiyorsun kendini. profilde de miskin yazıyor ya, o yeter gibi geldi. hani fazla bile yazmışım dercesine cool bi tavır seziliyor inceden. :)

Adsız dedi ki...

o değil de nası iş buluncak amk.

miskin dedi ki...

@birdelisevda
iş arama süreci nasıl henüz çok başındayım ama çalışmaktan daha sıkıcı gibi şimdilik bi kere resmen açsın :) bakalım bu süreç fazla uzamasın istiyoruz

@mefisto
sesli gülmek iyidir sandalyeden düşülmediği sürece bir de hakketen profile yazacağımı yazmışım daha ne olsun :)

@gasilhane
o değil de durum kötü çok fena

Adsız dedi ki...

ülke isimlerinde yunanistan yine yok bu arada. bekliyorum grek.

miskin dedi ki...

biliyorsun grek özel şartlarda kullanıyor şimdilik güney afrikadayız ama san yine söz grek gelecek yine :)