24 Temmuz 2011 Pazar

Lan !

        Sevgili Kanibal aşiret reyisleri bu gün öğle yemeğinde kafayı yedim ama sos olayını beceremediğim için çok da güzel değildi. Zaten et ile aram yoktur sakatat hiç yemem ama denemekte fayda var dedim. Kendi kendime kafayı yedim işte.
       Beğenmediğimi söylediğim bu eşsiz yemeği bende kedilere verdim onlar yedi. Şimdi kediler kafamı yedi desem olur. Mecazi anlamda başının etini yemek çok mecazi başında çok et yok ki. Ama bir başka deyim olan kafamı şişirdin de şiddet ile alakalı olmalı gibi geldi bana. Kafanı bir yere vurunca şişer ya o yüzden kafana vurması lazım şiddet uygulanmalı bence.
       Kafa ütülemek çok saçma ben ütü yapmayı bilmiyorsam kafanı da ütülemem mümkün olmaz. Hem ütülemek faydalı bir eylem hatta şık bir görüntü için ütü olmalı o zaman kafa ütülemek güzel bir şey kafamız güzel görünmez mi. Benim kafam hep güzel derseniz o başka benim de kafam güzel hep.
       Lan ! mecaz nedir bilmiyor gibi konuştum şurada iyice embesil mode on oldum iyi mi ?
Dediğim gibi sevgili kanibalistler kafayı yedim pek de beğenmedim umarım sindirim konusunda bir sıkıntı yaşanmaz şimdilik kendim hakkında iyi dileklerim bunlar. Bir de iş bulursam güzel olacak yoksa dükkanı komple kapatıp terki diyar eylicem.

2 yorum:

Karōshi dedi ki...

aferin hem sana hem bana.. aynı düşündüğümüzden değil, iyi kafa yediğimizden bu aferin. aslına bakarsan az da olsa şu etini bitirsek kafamızın.. kalan kemikler vsler.. sence onlar düşünmeye devam ettirir mi bizi? Miskiiin.. ne olurdu yan komşunun TV izleyen robotumsu "evladı" olsaydık.. dondurma yalasaydık.. hiçbir şeycik düşünmeden.. yazı yazmışsın sayıca çok.. netim berbat.. ancak okuyorum.. umarım bu yorum havaya uçmaz.

miskin dedi ki...

uçmaz uçmaz :) yan komşunun gayesiz evladı olalım derhal