9 Şubat 2013 Cumartesi

Cyrill 3200

        Sevgili arı mayalı, kokan silgiler. Şimdi sizlere bahsedeceğim olaylar tamamen hayal ürünü olmakla birlikte bir gerçeği de yansıtmıyor değil. O kadar çok olay var ki ama sadece bir tanesi gerçek bunu anlamanız için sizi kendimle baş başa bırakıyorum.
        Entrikalara gelin emi sevgili Yalan Rüzgarları.
        Geçen hafta manitasından ayrılan Cyrill kendini ormanın dışına vurmuş. O kendini bulduğu, onu var eden ormandan kaçmış. Bir wood elf kendi ormanı dışında ne yapar, ne eder bir başına. Ailecek üzülelim hemen.
       Cyrill ormandan umarsızca uzaklaşırken bir başka moon elf ile karşılaşır. Amaçları aynı olan yani olmayan bu iki rahatsız, arkadaş kesilir.
       Günlerce dışarılarda gezinen bu iki arkadaş sonunda bir panayır bulurlar. Ulaşmış oldukları bu panayır sineklerin bol olduğu o panayırın ta kendisidir. Buradan kendilerine üç arkadaş daha edinirler. Bu üç arkadaş insanca yaşamaya çalışırken bunlar elfce yaşamdan ayrılmak istemezler. Fakat bu çok uzun sürmez. Hep birlikte insanca yaşama kararı alırlar.
       Cyrill ve arkadaşları tanımadıkları bir köye gidip orada bir ev tutarlar. Beş bekar genç köy için ilk etapta tehlikeli olsa da köylü onları kabul eder. Çünkü, genç nüfus azdır ve dışarıdan gelebilecek tehlikelere karşı da  faydalı olabilirlerdi.
       Belli bir zaman geçince iyice o köyden olan beş kafadar. Kahvehaneden çıkmaz sabahtan akşama kadar okey,batak,briç...vs. ne kadar oyun varsa oynar. Bir işe yaramazlardı. Cyrill oyun oynamaktan ziyade yancı olmayı severdi. Herkes çay içerken o yancı olduğu için neskafe içerdi. Sigaraya da başlayan Cyrill paket almaz hep otlanırdı kahvehaneden. Arkadaşları onu tanıdıkları güne lanet etmişlerdi. Cyrill yüzsüzlükte sınır tanımayıp her gün birine misafir olur yemek işini de bu şekilde halletmeye başlamıştı.
      Artık köylü de arkadaşları gibi düşünmeye başladı Cyrill için köye geldiği günü yas günü ilan ettiler. Akabinde muhtar ve ihtiyar heyeti toplanıp Cyrill'i kovma planları yapmaya başladılar. Arkadaşları zaten kapının kilidini değiştirip onu evde kovmuşlardı. Evsiz kalan Cyrill kahvehaneyi ev bellemişti. Muhtardan korkan kahveci Cyrill'i kapının önüne koydu. Kovulmak onu zedeledi, hüzünlendi. Fakat tekelciye borç yazdıramayacağını fark edince hüzünlenmekten vazgeçti Cyrill.
       Cyrill ertesi gün köylüyü meydana topladı. Köylü bir veda konuşması olur özür diler belki yalvarır bizde domates atarız diye düşünerek meydana toplandı. Kalabalığı gören Cyrill duygulandı fakat istenmediğini bildiği için köylüye belli etmedi. Kürsüye çıkıp bütün herkese atar yapmaya başlayan Cyril durdurulmaz oldu. Es vermeden 2 saat boyunca köylüyü ezdi, yerden yere vurdu onları kendi köylerinden kovdu. Muhtarı tokatlaması ve muhtarın ağlayarak köyü terk etmesinden korkan herkes koşarak evlerine eşyaları alıp köyü terk etmeye başladı.
       Cyrill'in köylüyü ve arkadaşlarını kovmasıyla birlikte bölüm sona erdi ve Cyrill 3200 experience puanı kazandı.
     

Hiç yorum yok: