26 Mart 2013 Salı

Nöbetçi Eczane



      Nöbetçi eczaneye gecenin bir yarısı gidip zaman var mı diyen yoktur sanırım. Zaman her şeyin ilacı ise neden bunu diyen yok. İlaçları yalnız eczaneden alın diyen birine itiraz etmek değil amacım fakat zamanı nereden bulacağız. Madem bir ilaç kim satar bunu?
      İlaç yoksa derman da yok sevgili reçetesi elinde kuyruk bekleyen dostlarım.
      Zaman akıp gidiyor bir türlü fakat hangi dereden nereye hangi denize dökülür bilen yok. Öyleyse akıtalım zamanı Egeye. 
 

1 Mart 2013 Cuma

DJ Miskin Mix


Melodic Dubstep Mix January 2013



       Sevgili Rusya'da soğuğa aldırış etmeden buzları delerek suya atlayan ve atlatan seyirciler ve pek kıymetli Mart gelince yaza formda girmesi gerektiğini anlayan misafirler. Ödevlerini yapmayanları cezalandırmak için daha fazla ödev vermedim öğretmen olunca. Nasıl olsa yapmayacak kardeşim niye zorluyorsun değil mi. Bu şekilde düşünmemin bana şu şekilde faydası oldu.

       Geçenler mix yapayım dedim ama elimde mixer olsun pikap olsun bir şey yok. İnternet ne güne duruyor teknoloji var kardeşim zaten bu işler teknolojinin bir ürünü değil mi. Neyse program indirip bir şeyler yapabilirim düşüncesi ile araştırmaya kara verdim. Bir kaç program indirtikten sonra kurulum vs. derken bilgisayarım kilitlendi. Bilgisayarımda facebookta video açarsam donar diye korkuyorum fakat programlar için öyle bir endişem yok nedense. 

        Bilgisayarı suçlamaktansa kendimi suçladım daha sonra kaldırdım tabi programları. Kendisi de rahatladı ben de vazgeçmedim biraz daha araştırdım internetten hep aynı programlar olunca vazgeçer gibi oldum. Gibi oldum çünkü vazgeçmedim aramaya devam ettim.
 
       Kendimi DJ olarak gördüğüm zaman uykum geldi. Oyun sitelerinde dj oyunları oynayıp belirli 3 hareketi yaparak sabah etmişim. Bende ki geçici bir hevesmiş onu anladım şimdi ne zaman Dj olmak istesem o sitelere girip oyun oynuyorum. 

        Ödevimi de yapmadım daha fazla versen yine yapmam hocam sıkıntı yok.